Counselling


Counselling is effectief bij emotionele problemen en zingevingsvraagstukken. Ingrijpende gebeurtenissen kunnen onze balans bedreigen. Maar soms kun je niet benoemen waarom je niet lekker in je vel zit en merk je enkel dat je onrustig bent, snel emotioneel reageert, slecht slaapt, somber bent of het gevoel hebt het allemaal niet meer aan te kunnen. Dan kan counselling helpen om weer zicht te krijgen op meer perspectief en meer plezier in het leven.


Samen zoeken we naar de oorzaken en betekenis van je onrust of sombere gevoel, zodat een nieuw evenwicht in zicht komt. Uitgangspunt is ontspanning, een belangrijke voorwaarde om tot inzicht te komen. Daarom is counselling ook bij uitstek geschikt om te leren hoe je stress kunt voorkomen en verminderen. Bij burn-out is de rek er echt uit en biedt Oase Coaching begeleiding om het leven weer op de rails te krijgen. Begeleiding bij terugkeer naar werk kan daar een onderdeel van zijn.

Via e-mail of telefonisch


Praktijk Oase is gevestigd in Hillegom, de Bollenstreek, tussen Haarlem en Leiden. Voor psychotherapie en relatietherapie, stress en burnout, assertiviteit, personal coaching en counselling, mindfulness, spiritualiteit, trainingen op maat, re-integratie, succes, groei en geluk.