Herman Steenvoorde


Ik ben als coach, trainer en therapeut al ruim 20 jaar vanuit mijn eigen praktijk Oase werkzaam. Ik deed de opleidingen pedagogiek , psycho-hypnotherapie, stressconsultancy, transpersoonlijke therapie en certified master of NLP.

Ik werkte o.m. als intern begeleider voor leerkrachten, re-integratiecoach en zelfstandig coach en therapeut. Mijn werkwijze is concreet en gericht op oplossingen. Vanuit een spirituele visie op het leven van mensen is ze ook persoonlijk en gericht op groei en zingeving.

Ik werk intensief samen in een netwerk van erkende collega's, ben RING-geregistreerd therapeut en lid van de Nederlandse Orde voor Beroepscoaches (NOBCO), Beroepsvereniging van Stressconsultants (BSC), Vereniging van Mindfulnessbased trainers in Nederland (VMBN) en ISMA-Nederland.

aangesloten bij:        


Praktijk Oase is gevestigd in Hillegom, de Bollenstreek, tussen Haarlem en Leiden. Voor psychotherapie en relatietherapie, stress en burnout, assertiviteit, personal coaching en counselling, mindfulness, spiritualiteit, trainingen op maat, re-integratie, succes, groei en geluk.