Personal coaching


Personal coaching kan gebruikt worden in de werksituatie om je te begeleiden bij veranderingen. Maar ook in je privé-situatie kun je nieuwe wegen willen inslaan waar een personal coach je bij kan ondersteunen.

In de sport wordt een coach ingezet om betere resultaten te boeken. Iemand die je stimuleert om datgene waar je goed in bent te gebruiken om een doel te verwezenlijken. Met personal coaching doe je hetzelfde: samen met je coach je doel vaststellen, onderzoeken welke stappen je daarvoor moet nemen en vervolgens op weg gaan.

Gekeken wordt naar welke belemmeringen je eigenlijk tegen houden om je persoonlijke doelen te realiseren. Door weer de regie te nemen over je eigen leven en te voelen waartoe je in staat bent , maak je weer een stap in je persoonlijke ontwikkeling. Je zult er versteld van staan welke mogelijkheden je allemaal bezit.

Via e-mail of telefonisch

Klik hier voor de Algemene Voorwaarden.


Praktijk Oase is gevestigd in Hillegom, de Bollenstreek, tussen Haarlem en Leiden. Voor psychotherapie en relatietherapie, stress en burnout, assertiviteit, personal coaching en counselling, mindfulness, spiritualiteit, trainingen op maat, re-integratie, succes, groei en geluk.