Routebeschrijving


 

Googlemaps
weergave praktijk Oase 

 

Routebeschrijving 

Adres: Satellietbaan 35
2181 MG Hillegom
Tel: 06-14937432

Vanaf de A4 / A44
Afslag Nieuw-Vennep, de N 207 op. Aan het eind richting Hillegom. Bij Mac Donalds rechtsaf de N208 richting Haarlem volgen. Na 2 verkeerslichten volg de rotondes op de doorgaande wegen. Bij de 4e rotonde rechtsaf richting Beinsdorp / Nieuw- Vennep. Daarna eerste weg rechts, dit is de Satellietbaan. Volg deze rondlopende weg tot u in de buitenbocht tegenover "Meyer Totaal" het huis met gele kozijnen ziet . Ingang is aan de zijkant bij de blauwe deur.

Met de bus
Bus 51 en 57 stoppen op nog geen 5 minuten lopen van de praktijk. Uitstappen halte Weeresteinstraat, loop door een geel voetgangershekje. de Molenlaan door, bij nr. 37 linksaf over het fietspad en meteen rechtsaf; dit is de Satellietbaan. Volg deze rondlopende weg tot u in de buitenbocht tegenover "Meyer Totaal" het huis met gele kozijnen ziet . Ingang is aan de zijkant bij de blauwe deur.

Bus 50 stopt op de rotonde op (halte Weerlaan/ Satellietbaan) circa 100 meter van de praktijk. Loop langs 'select windows' en langs een aantal andere bedrijfsgebouwen de Satellietbaan op. Volg deze rondlopende weg tot u in de buitenbocht tegenover "Meyer Totaal" het huis met gele kozijnen ziet . De ingang van de praktijk is aan de zijkant bij de blauwe deur.

Met de auto vanuit Haarlem
Over de Herenweg door Heemstede en Bennebroek. Bij kruispunt in Bennebroek rechtdoor. Na circa 3 km. en 3 autominuten bij rotonde; linksaf richting Beinsdorp / Nieuw-Vennep. Daarna eerste weg rechts, dit is de Satellietbaan. Volg deze rondlopende weg tot u in de buitenbocht tegenover "Meyer Totaal" het huis met gele kozijnen ziet . Ingang is aan de zijkant bij de blauwe deur.


Praktijk Oase is gevestigd in Hillegom, de Bollenstreek, tussen Haarlem en Leiden. Voor psychotherapie en relatietherapie, stress en burnout, assertiviteit, personal coaching en counselling, mindfulness, spiritualiteit, trainingen op maat, re-integratie, succes, groei en geluk.