Wandelcoaching


Wandelcoaching is bij uitstek geschikt voor problemen rondom burnout en stress. Maar ook bij hulpvragen rond verlies en rouw of depressie kan in de natuur zijn een rustgevende, helende werking hebben. De natuur biedt verder allerlei aanknopingspunten om in gesprek helderheid te krijgen over jouw situatie.

Lopen zet je in beweging, niet alleen fysiek maar ook mentaal. In de natuur zijn helpt bovendien om dingen in een ruimer perspectief te zien zodat je contact kunt maken met je werkelijk behoeften en wensen en met je kracht. De kracht die je kunt gaan gebruiken om nieuwe stappen te zetten.

Vanuit Hillegom kunnen we gemakkelijk afspreken voor een wandeling langs het strand of door het duin. Maar  als je een andere locatie zou willen is dat ook mogelijk.


Praktijk Oase is gevestigd in Hillegom, de Bollenstreek, tussen Haarlem en Leiden. Voor psychotherapie en relatietherapie, stress en burnout, assertiviteit, personal coaching en counselling, mindfulness, spiritualiteit, trainingen op maat, re-integratie, succes, groei en geluk.